Over de Oysters


De Rugby Football Club Oisterwijk Oysters werd op 29 februari 1976 opgericht. De grondleggers daarvan waren Karel Bakx, Pieter Dröge en Eddy Bicker.  Met ruim 250 leden zijn we een middelgrote club met een bloeiende jeugdafdeling. De jeugd is ruim vertegenwoordigd in alle categorieën zelfvoorzienend. Binnen de club zijn tevens drie seniorenteams en een recreanten / veteranenteam actief.

 

Hoewel de Oysters vooral een familieclub is, zal “het presteren” op het hoogste niveau altijd een ambitie zijn. Dit zit nu eenmaal in het DNA van de club opgesloten. Het kan echter prima samen gaan. De Oysters zullen om die reden altijd veel energie steken in het opleiden van (jeugd)spelers en trainers.

Daarbij wordt ruimte gegeven om te kunnen (gaan) spelen op het hoogste niveau. Het spelen op ereklasse niveau is ons niet vreemd omdat we dit diverse seizoenen hebben gedaan. Ook heeft het opleiden van de jeugd er verschillende keren toe geleid dat spelers werden geselecteerd voor nationale (jeugd)teams. Het zijn van een familieclub uit zich vooral in het creëren van een gastvrije warme omgeving waar, naast de spelers, ook hun familieleden zich welkom voelen.

 

Activiteiten op de club zijn daar ook op gericht. Naast de stevige gedisciplineerde trainingen voor de ambitieuze spelers is er ook ruimte voor minder zware trainingen voor recreanten en veteranen. Er is meer dan gemiddeld aandacht voor informele bijeenkomsten voor jong en oud en voor speler en niet speler. Dit tekent de sfeer binnen de club.

 

Vanwege een sterke onderling band beschikt de Oysters over een grote en sterke groep vrijwilligers. Plezier en betrokkenheid is van belang bij het betrekken van vrijwilligers. Ook op dat gebied ambieert de club een familieclub te zijn.

Sponsors

abrex_siteTEST.jpg
logo Amelink Interieur.jpg
bertbikeshopTEST.jpg
Dircken_PartnersT.jpg
grandoTEST.jpg
hopp_siteTEST.jpg
haans_autoschadeTEST.jpg
horvers_glashandelTEST.jpg
Kroon.jpg
Meeuwis_site.jpg
vleesbedrijf brabant.jpg
Zweerts.jpg
BoekelNederlofNijhuis-logo-RGB.jpg
kelders.jpg
schoenmakers_klussen.jpg
Leeneman bord 20x40.jpg
JNV Logo Audiovisuele smaakmakers 35 jaar zwart 300dpi.jpg
TerHorstvanGeel.jpg
vuurkofwinkel.jpg
GBO.jpg
IRX Logo-01.jpg
kense.jpg
Osteopathie van Eijck.jpg
logo 2.jpg
image.jpg
Appeldoorn.jpg
Fitfactory.jpg
download.jpg
dehairvrijdag.jpg
vanoers.jpg
Logo Darwin-Liggend FC.jpg
vaniersel.jpg
Reinders.jpg
Wolfs.jpg
3 (1).jpg
Huurhal.jpg
Oysters Scorebord kopie JPG.jpg
Browuers.jpg
Basiccleaning.jpg
RAKO.jpg
Jackruskus.jpg
medifit.jpg
Moonen Advies Riolering en Stedelijk Water.jpg
ActieDent.jpg
image001.jpg
Taktor_Pantone.jpg
TANKBEER_LOGO_RGB.jpg
vakgarage bressers logo.jpg
344_HYP_22010_JNV Reclamebord_Businessbord (40x20) 003.jpg
beekmans_logoennaam_zonder sub.JPG
GeonWater_Logo_Breed wit.jpg
JVR logo tbv website.jpg
jos-van-dartel-logo website.jpg