Oysters nieuws detail
16-09-2021
Door: Jan van  Spaandonk

Rondje voorstellen (2)

Om onze talentvolle spelers een kans te geven moeten we ook andere spelers aantrekken. Dat klinkt paradoxaal maar dat is het niet. Op het hoogste niveau wordt veel gevraagd.

Naam: Ernst Berman

Leeftijd: 24 jaar

Positie: 3e rij

 

Ik ben bij de Oysters komen spelen omdat: ik graag wil uitkomen in de ereklasse. Ik woon in Tilburg dus de Oysters is voor mij lekker dichtbij. Ik had ook al wat vrienden zitten bij de club die ik kende van mijn oude club.

Hier ken ik de Oysters van: Ik heb vroeger in de jeugd vaak tegen de Oysters moeten spelen en ook twee jaar terug nog tegen de Oysters 2 gespeeld.

 

Voorheen heb ik gespeeld: Ik ben begonnen toen ik 7 jaar was bij Goese rugbyclub Tovaal. Daar heb ik gespeeld tot ik 19 jaar was, toen ben ik een half jaar in Middelburg bij Oemoemenoe gaan spelen om eens te proberen of ereklasse iets voor mij is. Toen ik ben gaan studeren  wilde ik graag studentenrugby spelen, daarom heb ik mij toen bij Tilburgse Studenten Rugbyclub Tarantula aangesloten. De afgelopen twee jaren heb ik hen met veel plezier getraind en zelf ook meegespeeld

Mijn favoriete positie is: derde rij

Mijn eerste indruk van de Oysters en Oisterwijk is: erg gezellige club en nemen het rugbyen serieus. Niet te gezellig en niet te serieus, een goede balans tussen rugby en privé. Dat is denk ik perfect voor de sfeer binnen het team.

 

Voorspelling: Oysters gaan zich handhaven in de ereklasse omdat: Handhaven is wel heel bescheiden. Ik denk dat we dit jaar in de middenmoot goed kunnen meedraaien met ons team. We hebben de eerste wedstrijden al bewezen dat we iets waard zijn, terwijl we toch nog een aantal sterke krachten missen. Of de hoogste helft net haalbaar is weet ik niet, maar dromen mag altijd toch?

 


Sponsors

abrex_siteTEST.jpg
bertbikeshopTEST.jpg
vdavoort1test.jpg
Dircken_PartnersT.jpg
grandoTEST.jpg
hopp_siteTEST.jpg
haans_autoschadeTEST.jpg
horvers_glashandelTEST.jpg
kroon.jpg
Meeuwis_site.jpg
vleesbedrijf brabant.jpg
Zweerts.jpg
BoekelNederlofNijhuis-logo-RGB.jpg
kelders.jpg
schoenmakers_klussen.jpg
JNV.jpg
TerHorstvanGeel.jpg
Toon_ promotie met visie.jpg
klein_oisterwijk.jpg
hormax.jpg
nr1.jpg
GBO.jpg
HT-repro logo-01.jpg
IRX Logo-01.jpg
kense.jpg
Mossel.jpg
Osteopathie van Eijck.jpg
image.jpg
Appeldoorn.jpg
zoetelief.jpg
Fitfactory.jpg
download.jpg
dehairvrijdag.jpg
vanoers.jpg
Darwin.jpg
nUMMER15 (2).jpg
vaniersel.jpg
Reinders.jpg
Wolfs.jpg