Oysters nieuws detail
05-07-2021
Door: Jan van  Spaandonk

Rugby Spirit 3 dagen in Oisterwijk

Train je skills en leer van de besten

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1-2-3 SEPTEMBER     RUGBYDAGEN BIJ R.F.C. OISTERWIJK OYSTERS 

 

Dit is jouw ideale voorbereiding op het nieuwe seizoen. Rugby Spirit organiseert aan het einde van de zomervakantie drie hele gave rugbyclinics bij de Oysters voor kinderen van 6-18 jaar. Je kan je inschrijven voor één, twee of drie dagen. Deze rugbydagen zijn aanvullend op elkaar en staan in het teken van een specifiek thema. En helemaal bijzonder: de clinics staan onder leiding van internationals zoals Andy Darlington en oud-bondscoach Gareth Gilbert.

Tot 1 augustus 10% korting op inschrijving met code Oysters10   

Woensdag 1 september: Rugbyclinic “Group Skills & Individual Skills”. Trainen op verschillende technieken en met jou deze verbeteren.

Donderdag 2 september: Rugbyclinic “Contact Skills & Decision Making”. Super belangrijk in de sport: de juiste beslissingen maken onder druk.

Vrijdag 3 september: Rugbyclinic “Attack & Defence”. De focus ligt op alle vaardigheden die bij aanvallen en verdedigen komen kijken.

Training van topspelers

De rugbyclinics staan o.l.v. internationals zoals Andy Darlington. Ook komt oud-bondscoach Gareth Gilbert naar de clinic. Naast deze geweldige spelers zijn er andere internationals, NTC-spelers en ereklasse spelers aanwezig om het beste uit jou te halen.

 

Echt beter worden en plezier maken

Plezier in rugby staat voorop. Plezier zit in echt beter worden en jezelf ontwikkelen, maar ook ontspannen in de pauzes, leuke teamspirit activiteiten en uitdagende activiteiten. Deze rugbydagen bereiden je voor op het nieuwe seizoen, waardoor je fit, gemotiveerd en met een voorsprong het rugbyjaar in gaat!

 

 

Hoe ziet de dag er uit?

We beginnen om 9.30 uur en de dag eindigt om 16.30 uur. Je kan vanaf 9 uur worden gebracht en tot 17 uur worden opgehaald. Een rugbydag is een dag vol specifieke rugbyclinics. Alle oefeningen duren 15 minuten en we hebben tijdens de dag diverse pauzes, waarin je even kan bijkomen en we leuke spellen doen.

 

Leeftijd, niveau en indeling

De rugbyclinics zijn voor kinderen van 6 t/m 10 en 11 t/m 18 jaar oud. Je wordt ingedeeld op leeftijd, niveau en voorkeur. De groepen zijn ongeveer 10 kinderen groot, waardoor je veel individuele aandacht zal krijgen. Voor de kinderen van 6-10 jaar zijn er ook andere activiteiten, naast het rugbyen. Voor de oudere kinderen is het echt een performance clinic.

 

Corona protocol tijdens de rugbyclinic

Tijdens de clinics houden we ons aan de corona protocollen. Mocht door weersomstandigheden of maatregelen het niet kunnen door gaan, dan volgt volledige restitutie.

 

Inschrijven en meer informatie:

Bekijk de website www.rugbyspirit.nl en volg de voorbereidingen via Instagram en Facebook

 


Sponsors

abrex_siteTEST.jpg
bertbikeshopTEST.jpg
vdavoort1test.jpg
Dircken_PartnersT.jpg
grandoTEST.jpg
hopp_siteTEST.jpg
haans_autoschadeTEST.jpg
horvers_glashandelTEST.jpg
kroon.jpg
Meeuwis_site.jpg
vleesbedrijf brabant.jpg
Zweerts.jpg
BoekelNederlofNijhuis-logo-RGB.jpg
kelders.jpg
schoenmakers_klussen.jpg
JNV.jpg
TerHorstvanGeel.jpg
Toon_ promotie met visie.jpg
klein_oisterwijk.jpg
hormax.jpg
nr1.jpg
GBO.jpg
HT-repro logo-01.jpg
IRX Logo-01.jpg
kense.jpg
Mossel.jpg
Osteopathie van Eijck.jpg
image.jpg
Appeldoorn.jpg
zoetelief.jpg
Fitfactory.jpg
download.jpg
dehairvrijdag.jpg
vanoers.jpg
Darwin.jpg
nUMMER15 (2).jpg
vaniersel.jpg
Reinders.jpg
Wolfs.jpg