Oysters nieuws detail
30-06-2021
Door: Jan van  Spaandonk

Nederland speelt thuis tegen Portugal

Eindelijk weer publiek toegestaan

Zoals jullie ongetwijfeld meegekregen hebben heeft het Nederlands XV-tal de afgelopen vier weken twee wedstrijden gespeeld. De eerste was tegen België ter promotie naar de Championship-poule en de tweede was gelijk een test tegen de nummer 1 Georgië, die voor de 13e kampioenstitel ging.

De mannen wisten zich verbazingwekkend goed staande te houden in de eerste helft en in de tweede helft hielden ze de schade beperkt. Dat alles middels een eigen speelstijl waardoor ook nog prachtige try’s door ons gescoord konden worden.

De tegenstanders in de poule van Oranje zijn inmiddels behoorlijk nerveus aan het worden. Op 10 juli aanstaande is Portugal de eerst tegenstander die we thuis mogen ontvangen!

 

Via deze weg willen wij jullie vragen of jullie in grote getalen zouden willen afreizen naar Amsterdam om ons team bij te staan én om samen met alle andere rugbyfans te genieten van een échte derde helft!

 

Deze derde helft is na 1,5 jaar coronabeperkingen een perfect moment om na te genieten van een mooie wedstrijd en om weer gezellig samen te zijn met onze kameraden. Door het testen voor toegang is er voorbij de kaartcontrole geen beperking meer voor wat betreft afstand of het dragen van mondkapjes.

Door middel van een vlotte en gratis test via een van de vele testpunten www.testenvoortoegang.nl kun je maximaal 40 uur voor aanvang van de interland je laten testen. Lees HIER meer.

 

Hoe ziet de derde helft eruit?
Na de huldiging van de Man of the Match zal een DJ lekkere plaatjes draaien en hebben we foodtrucks en een aantal tapeilanden van Heineken. Kortom, BIJNA alle ingrediënten voor een heerlijke middag zijn aanwezig. We missen alleen nog onze enthousiaste kameraden.

Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat iedereen na deze zeer lange coronaperiode toe is aan een echt rugbyfeest.

 

Als bestuur willen we dan ook vragen of jullie actief willen promoten binnen jullie vereniging dat wij samen een mooi evenement hebben op 10 juli aanstaande.

 

Tickets zijn ALLEEN online verkrijgbaar en niet aan de deur! bit.ly/3zC6ETf

 

We hebben in totaal 4000 kaarten beschikbaar gemaakt. Er zijn er al behoorlijk veel verkocht en vragen jullie dan ook om er snel bij te zijn….


Met als kernwaarden Respect, Discipline en vooral de KAMERAADSCHAP vond de bond het na deze coronaperiode een geweldig moment om onze rugbybroeders en -zusters bij elkaar te brengen in ons stadion ter ondersteuning van het NLXV en het wederom beleven van de zo gemiste derde helft.

 


Sponsors

abrex_siteTEST.jpg
bertbikeshopTEST.jpg
vdavoort1test.jpg
Dircken_PartnersT.jpg
grandoTEST.jpg
hopp_siteTEST.jpg
haans_autoschadeTEST.jpg
horvers_glashandelTEST.jpg
kroon.jpg
Meeuwis_site.jpg
vleesbedrijf brabant.jpg
Zweerts.jpg
BoekelNederlofNijhuis-logo-RGB.jpg
kelders.jpg
schoenmakers_klussen.jpg
JNV.jpg
TerHorstvanGeel.jpg
Toon_ promotie met visie.jpg
klein_oisterwijk.jpg
hormax.jpg
nr1.jpg
GBO.jpg
HT-repro logo-01.jpg
IRX Logo-01.jpg
kense.jpg
Mossel.jpg
Osteopathie van Eijck.jpg
image.jpg
Appeldoorn.jpg
zoetelief.jpg
Fitfactory.jpg
download.jpg
dehairvrijdag.jpg
vanoers.jpg
Darwin.jpg
nUMMER15 (2).jpg
vaniersel.jpg
Reinders.jpg
Wolfs.jpg