Oysters nieuws detail
24-04-2021
Door: Jan van  Spaandonk

Oysters blijven groeien

Wij hebben een goed gevoel, ondanks Corona

Momenteel worden we suf gemaild door overheidsinstellingen, studenten en sportbonden.

Het betreft enquêtes waarin gevraagd wordt, of je als club je hoofd boven water kan houden. Natuurlijk, de Covid crisis hakt er bij iedereen in, dus ook bij de Oysters. Een groot deel van onze begroting wordt gevormd door onze, soms fenomenale, baromzetten. Als die dan plotseling wegvallen, ontstaat er natuurlijk een tekort. Waarbij we niet moeten vergeten dat de verbouwing van de 3e kleedkamer, die de Oysters zelfstandig heeft gefinancierd, nagenoeg is afgerond. Onze penningmeester, Sebastiaan Brandwijk, wist echter bij diverse instanties aan te kloppen om ondersteunende beschikbaar gestelde subsidies voor de Oysters binnen te halen.

 

Sebastiaan: “Wij hebben als Oysters genoeg ambities, zowel in de breedte als het verder uitbreiden van ons topsport klimaat. We hebben de afgelopen jaren dan ook hard aan de weg getimmerd en geïnvesteerd als club. Onze club groeit qua leden al jaren met 5 – 10%. Zowel bij jeugd als ook bij senioren. En we mogen trots zijn dat er nauwelijks verloop is bij onze leden. De binding is dus groot, voor nieuwe leden tot aan leden die al 45 jaar onze club een warm hart toedragen. Ditzelfde geldt voor onze sponsors die, ondanks de Covid crisis, ons voor de volle 100% steunen.

Natuurlijk moeten we in de huidige tijd soms keuzes maken en trappen we soms op de rem qua uitgaven. Juist om financieel gezond te zijn en blijven en om te kunnen blijven investeren en daarmee onze groeidoelstellingen te realiseren.”

 

Het is de week van 26 april (week 17 volgens de kalender). Vanaf januari is er bij de TBM ELKE week een nieuw lid bijgekomen! Dat zijn hele mooie getallen en het leert ons dat de naamsbekendheid van onze mooie club hand over hand toeneemt.

Maar wij willen meer! We willen als Rugbyclub, bekender worden, groter en een vanzelfsprekendheid in Oisterwijk!

De beste reclame is mond op mond reclame. Laatst ontving Roel Timmermans (TBM Manager) al de vraag “hebben ze bij de Oysters materiaal voor een spreekbeurt?” Wij konden Roel meteen op het goede spoor zetten. Soms komen er prachtige traktaties langs, die door leden op school worden uitgedeeld, helemaal in het Oysters-thema.

 

 

Prachtige traktatie van Tijn Moonen

Daarom deze oproep: draag als Oysterlid je Oysterlidmaatschap op positieve manier uit. We zien op de wijze de groepen groeien. Vraag gerust iemand mee om te komen trainen. Dat kan, als we ons gewoon aan de reglementen houden. Tot 18 jaar mag er sowieso veel. Ben trots op de Oysters! En laat je vrienden en vriendinnen gerust kennismaken met onze club!

Dat doe je dan in overleg met je teammanager!

Op naar het nieuwe seizoen, waarin alles weer anders wordt!

 


Sponsors

abrex_siteTEST.jpg
bertbikeshopTEST.jpg
vdavoort1test.jpg
Dircken_PartnersT.jpg
grandoTEST.jpg
hopp_siteTEST.jpg
haans_autoschadeTEST.jpg
horvers_glashandelTEST.jpg
kroon.jpg
Meeuwis_site.jpg
vleesbedrijf brabant.jpg
Zweerts.jpg
BoekelNederlofNijhuis-logo-RGB.jpg
kelders.jpg
schoenmakers_klussen.jpg
JNV.jpg
TerHorstvanGeel.jpg
Toon_ promotie met visie.jpg
klein_oisterwijk.jpg
hormax.jpg
nr1.jpg
GBO.jpg
HT-repro logo-01.jpg
IRX Logo-01.jpg
kense.jpg
Mossel.jpg
Osteopathie van Eijck.jpg
image.jpg
Appeldoorn.jpg
zoetelief.jpg
Fitfactory.jpg
download.jpg
dehairvrijdag.jpg
vanoers.jpg
Darwin.jpg
nUMMER15 (2).jpg
vaniersel.jpg
Reinders.jpg
Wolfs.jpg