Oysters nieuws detail
22-04-2021
Door: Jan van  Spaandonk

Besproken in het bestuur (2)

Ter bevordering van de overdracht van het bestuur naar de leden

Vorige woensdag 14 april was er weer bestuursvergadering.
Waar werd over gesproken?

 

Evaluatie teststraat Oysters

Nadat we nu zo'n 5 weken aan het trainen/testen zijn hebben we binnen het bestuur de testprotocollen nog eens onder loep genomen en is er gesproken over de opvolging van de protocollen door de topsportgroep. De postieve uitslag van dit verhaal heeft ons doen besluiten de teststraat in stand te houden en de topsportgroep aan de eerste wedstrijd te laten beginnen (Update: die is inmiddels geweest).

 

Herindeling district Zuid door Rugby Nederland

De bond wil het grote district Zuid opsplitsen en regiocoördinatoren in het leven gaan roepen. Dit is tijdens een digitale bespreking binnen Zuid aan de orde geweest. Tijdens die bespreking werd grofweg een voorgestelde lijn door ons district getrokken tussen Oisterwijk en Tilburg. Grofweg van Oisterwijk tot Aachen en van Tilburg tot Middelburg. Vanuit de Oysters zijn hier meteen bedenkingen over uit gesproken en de voorzitters van Dukes, Tilburg en Breda zitten op dezelfde lijn, hetgeen heeft geresulteerd in een brief  aan de bond, waarop reeds een eerste reactie is gevolgd.

 

In het kort komt het erop neer dat de bond het district te groot vindt maar het ook belangrijk vindt dat de clubs zich kunnen vinden in een vooorstel.

Wordt vervolgt.

Voorbereiding(en) Eyecons platform

De meeste mensen weten het inmiddels. Het is menens voor wat betreft het uitzenden/streamen van rugbywedstrijden in de Ereklasse.

Het platform Eyecons.com zorgt in samenwerking met de clubs voor een mooi uitzendpakket op zaterdagmiddag. In de toekomst is het de bedoeling om stapje voor stapje tot een steeds beter geheel te komen. Vanuit elke deelnemende club is er een coördinator aangewezen om de voorbereidingen een goede richting te geven.
Bij onze club is dat Bas Kivits. Bas heeft inmiddels rondom het hoofdveld diverse kabels en aansluitpunten aangelegd en heeft diverse tests uitgevoerd.

Op zaterdag 1 mei hebben wij onze eerste thuiswedstijd (tegen RC 't Gooi). Er wordt alles aan gedaan om de kwaliteit van onze beelden en het geluid (commentaar) optimaal uit te zenden.

 

Staat van het Clubhuis

Na het voltooien van de derde kleedkamer is het de vakmensen opgevallen dat de staat (schilderwerk, dakpannen, lood en zink) van het clubhuis te wensen overlaat. Het jaarlijks klusclubje heeft voor veel onderhoud gezorgd maar de problemen die zich nu voordoen kunnen alleen door vakmensen worden opgelost.

 

Dit is een nieuwe rubriek. Wil je meer weten over een bepaald onderwerp? Dat kan. Stuur een berichtje naar secretaris@oysters.nl en dan kijken we per onderwerp of we je verder kunnen informeren

 

 


Sponsors

abrex_siteTEST.jpg
bertbikeshopTEST.jpg
vdavoort1test.jpg
Dircken_PartnersT.jpg
grandoTEST.jpg
hopp_siteTEST.jpg
haans_autoschadeTEST.jpg
horvers_glashandelTEST.jpg
kroon.jpg
Meeuwis_site.jpg
vleesbedrijf brabant.jpg
Zweerts.jpg
BoekelNederlofNijhuis-logo-RGB.jpg
kelders.jpg
schoenmakers_klussen.jpg
JNV.jpg
TerHorstvanGeel.jpg
Toon_ promotie met visie.jpg
klein_oisterwijk.jpg
hormax.jpg
nr1.jpg
GBO.jpg
HT-repro logo-01.jpg
IRX Logo-01.jpg
kense.jpg
Mossel.jpg
Osteopathie van Eijck.jpg
image.jpg
Appeldoorn.jpg
zoetelief.jpg
Fitfactory.jpg
download.jpg
dehairvrijdag.jpg
vanoers.jpg
Darwin.jpg
nUMMER15 (2).jpg
vaniersel.jpg
Reinders.jpg
Wolfs.jpg